Bogmessen 2017

Kom og se vores nye årbog Sproget i lyst og nød, der udkommer lige op til bogmessen. Deltag i vores traditionelle sprogkonkurrence, eller benyt dig af et af vore gode tilbud.

Modersmål-Selskabet er med på årets bogmesse i Bella Center København i dagene fredag den  10. – søndag den 12. november. Find os på stand nr. C2-043!

Kom, se og køb vores nye årbog – eller en af årbøgerne fra de seneste år. De seneste årbøger behandler det mundtlige sprog: brugen af stemmen i bred forstand, hilseformer og f.eks. sproget og måltidet. I år er temaet ”Sproget i lyst og nød”, og du kan læse en serie artikler, der næsten spænder fra vugge til grav og heriblandt også behandler lejlighedssangen som genre.

Vær med i konkurrencen i det danske sprog. Konkurrencen er i år udformet af Lars Dannemand, som i mange år har været at træffe på standen. Der er som altid mange præmier.

Skulle du ikke være medlem, kommer du bare og melder dig ind! Du får rabat på bogmessen – og selvfølgelig får du årbogen fra i år med i prisen samt næste års årbog, når den udkommer. Det er faktisk alt for billigt.

Kontingent ved indmeldelse på bogmessen: 200 kr. (normalt 250 kr.)

Messepris på vores nye årbog Sproget i lyst og nød i løssalg: 80 kr. (normalt 100 kr.)

 

Skriv en kommentar